ڕێچکەی شیرینی ئاسان بۆ کەسانی سەرەتایی

ئەمانە ڕێچکەی شیرینییە ئاسان کە هەر کەسێک بتوانێت بە خێرایی و بێ زەحمەت بسازد.

ڕێچکەی شیرینی ئاسان بۆ کەسانی سەرەتایی
ڕێچکەی شیرینی ئاسان بۆ کەسانی سەرەتایی

ڕێچکەی شیرینی بۆ کەسانی سەرەتایی دەبێت ئاسان، خێرا، و بەبێ هەر زەحمەتێک. ئەمەش واتا، پێویستە بە موادێکی ئاسایی و شتێکی زۆر گرانبەها پێویست نەبێت. لەمانەدا، ئەم بابه‌ته‌ خشتەی تۆمار دەکات بۆ گەورەترین شیرینیەکان بۆ کەسانی سەرەتایی، بێ ئەوەی هەر کارێکی قورس یان تەکنیکی تاکەوەند بکار بهێنن.

١. کیکێکی خێرا و بێ زەحمەت

موادەکان:

  • ٢ هێلکە

  • ١ فنجان شەکر

  • ١/٢ فنجان شەمەندەر

  • ١ فنجان ئاوی بەفر

  • ١ فنجان هەڵووێست

  • ١/٢ فنجان زەیت یان کرە

  • ١/٢ چاوی قەوێ

  • ١ فنجان ئاڕەز

  • ١/٢ چاوی بیکینگ پاودەر

  • ١/٤ چاوی نەمسکا

ڕێوشوێن:

١. شەکر و هێلکە پێکدا دەڵێین تا پڕ لە فۆمە بێت. ٢. زەیت، ئاوی بەفر و شەمەندەر زیاد دەکەین، بەشێوەیەکی باش قاوشت دەکەین. ٣. ئاڕەز، بیکینگ پاودەر، نەمسکا، و قەوێ لەسەر ئەو ئاویە دەخەنین و باشی قاوشت دەکەین. ٤. قاوشتەکەمان دەچینە فۆرمێکدا و لە ئاوڕۆ ١٨٠°C بۆ ٣٠ خولەک دەگرین.

٢. کۆکیی شیرین و نەرمی یان بە شکۆلات

موادەکان:

  • ١/٢ فنجان کرە

  • ١/٢ فنجان شەکر

  • ١ هێلکە

  • ١ چاوی ڕەشەبێرە

  • ١ فنجان ئاڕەز

  • ١/٢ چاوی بیکینگ پاودەر

  • ١/٤ چاوی نەمسکا

ڕێوشوێن:

١. کرە و شەکر پێک دەکەین تا پڕ فۆمە بێت. ٢. هێلکە و ڕەشەبێرە زیاد دەکەین، باش قاوشت دەکەین. ٣. ئاڕەز و بیکینگ پاودەر و نەمسکا زیاد دەکەین و قاوشت دەکەین. ٤. بەشێوەی تەختاوەی نزم کۆکیەکان دەدەینەسەر قەوە و دەچینە فرۆ ٥. لە ١٨٠°C بۆ ١٥ خولەک دەگرین.

٣. کیکێکی ئەسپێزی خێرا بێ ئۆڤن

موادەکان:

  • ١ فنجان ئاڕەز

  • ١/٢ فنجان شەکر

  • ١/٢ فنجان شەمەندەر

  • ١/٢ فنجان شیر

  • ١ هێلکە

  • ١ چاوی بیکینگ پاودەر

ڕێوشوێن:

١. ئاڕەز، شەکر و بیکینگ پاودەر پێک دەکەین. ٢. شیر، هێلکە، و شەمەندەر زیاد دەکەین، باش قاوشت دەکەین. ٣. قاوشتەکە دەچینە تەنورێکدا و دەگرین بۆ ٢٠ خولەک.

کۆتایی

ئەمانە ڕێچکەی شیرینییە ئاسان کە هەر کەسێک بتوانێت بە خێرایی و بێ زەحمەت بسازد. ئەگەر حەزت لە شیرینییەکی خۆش و چێژدار دەکات، ئەم شێوازانە تەجربە بکە و هەموو جارێک بەسودبەر و بەئاستی بەرز ببین.

About the author

Sahand Aso Ali
I am Sahand Aso Ali, a writer and technology specialist, sharing my experience and knowledge about programmers and content creators. I have been working in this field since 2019, and I strive to provide reliable and useful content to readers.

Post a Comment

A+
A-